Ciasta bez glutenu i laktozy
Czy deser bez gluten i laktozy może być smaczny? Oczywiście!
Dowodzimy, że nasze ciasta, torty i monoporcje, które nie zawierają glutenu oraz laktozy, są tak pyszne, że znikają ze stołu od razu, jak tylko się pojawią!
Co jest sekretem ich wyjątkowego smaku? Sprawdzone receptury, świeże owoce i wysokiej jakości mąki: migdałowa, kokosowa, ryżowa, czy kasztanowa. Bezglutenowe i bezlaktozowe nowości dołączyły już do naszej stałej oferty, a wśród nich m.in.:
- Ciasto mango na bazie mąki migdałowej, przełożone kremem karmelowym, salsą mango i ananasa z dodatkiem papryczki chili,
- Monoporcja o smaku banana, awokado i limonki, z galaretką marakuja-yuzu, podane na owocowym cieście,
- Monoporcja z musem karmelowym przełożonym kakaowym biszkoptem, a wszystko to polane czekoladową polewą i oprószone orzechami arachidowymi.